گــــــــــردو

گل کلم سوخاری با طعم کاری

پنجشنبه, ۱۲ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۰۰ ق.ظ

مواد لازم:


۱ عدد گل کلم (به تکه های کوچک خرد شود)

نصف یک پیاز (پوست کنده و خرد شده)


۴ حبه سیر خرد شده

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو

یک سوم فنجان روغن زیتون


یک و نیم قاشق چایخوری پودر کاری زرد

یک چهارم قاشق چایخوری دارچین

نصف قاشق چایخوری نمک


یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه


طرز تهیه:


فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و یک توری فلزی درون آن قرار دهید.

سیر، آبلیمو، روغن، کاری، دارچین، نمک و فلفل را با هم در یک کاسه به خوبی مخلوط کنید.

گل کلم ها و پیاز را درون سینی فر در یک ردیف بچینید. مخلوط کاری را روی این کلم ها بریزید. حالا با استفاده از دستتان گل کلم و پیاز را هم بزنید تا مخلوط به همه ی آنها برسد.

سینی را داخل فر قرار داده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا زمانی که به خوبی سوخاری شوند. در حین پخت بهتر است ظرف را بچرخانید تا به طور برابر سرخ شوند.

گل کلم های سوخاری را فورا یا چند دقیقه بعد از پخت سرو کنید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی