گــــــــــردو

پاستای فاگیولی

يكشنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۱۹ ب.ظ

مواد لازم:


۳ قاشق روغن زیتون

۱ فنجان پیاز خرد شده


۱ عدد هویج پوست کنده و خرد شده

۱ عدد ساقه کرفس خرد شده

۲ حبه سیر له شده

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز

۱ قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی


۶ فنجان عصاره مرغ یا سبزیجات

۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده

۲۲۵ گرم پاستای دیتالینی


سه و نیم فنجان لوبیا سفید پخته

یک چهارم فنجان جعفری خرد شده

نمک و فلفل سیاه


نکته: برای پخت لوبیا، می توانید آنها را در طول شب در آب خیس کنید، اگر فرصت این کار را ندارید پس لوبیاها را به مدت یک ساعت در آب جوش خیس کرده و بعد آنها را داخل قابلمه بریزید

و اجازه دهید با حرارت جوشیده و نرم شوند (فراموش نکنید که درب ظرف را بگذارید).


طرز تهیه:


روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را برای دو تا سه دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند. سیر، فلفل و چاشنی ایتالیایی را اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.

عصاره مرغ و گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط جوش بیاید. بعد از جوش آمدن پاستا را اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط بجوشد.

وقتی پاستا نرم و آماده شد، لوبیا را اضافه کرده و دو تا سه دقیقه ی دیگر آن را طبخ کنید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و جعفری ، نمک و فلفل را اضافه کنید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی