گــــــــــردو

سوپ نخود و مرغ

يكشنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۰ ب.ظ

مواد لازم:


۶۰۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان (به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد شود)

۱ قاشق چایخوری نمک


۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری زیره

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون


۱ عدد پیاز خرد شده

۱ عدد ساقه کرفس خرد شده

۴ حبه سیر

۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده


۲ عدد برگ بو

۶ فنجان عصاره مرغ

خلال پوست یک عدد لیموترش

۲ قاشق غذاخوری عصاره لیموترش


یک سوم فنجان برنج باسماتی

۴۵۰ گرم نخود پخته

جعفری یا گشنیز برای تزیین


طرز تهیه:


نمک، زردچوبه، زیره و فلفل سیاه را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل این ادویه ها ریخته و خوب هم بزنید.

روغن زیتون را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا همه ی مرغ ها به طور کامل سرخ شوند. بعد از این زمان مرغ ها را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید.

پیاز و کرفس را داخل قابلمه بریزید. برای ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید. بعد سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه دیگر آنها را سرخ کنید.

تکه های مرغ را به قابلمه برگردانده و عصاره مرغ، برگ بو و خلال پوست لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید این مخلوط برای ۱۵ دقیقه آرام بجوشد.

برنج، نخود و عصاره لیمو را داخل قابلمه بریزید. اجازه دهید مخلوط جوش آمده و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشد تا در این زمان برنج بپزد.

برگ بو و پوست لیمو را از قابلمه بیرون آورده و دور بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و در نهایت برای سرو، روی سوپ را با جعفری یا گشنیز تزیین کنید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۱۵
  • blogo

آشپز خانه

سوپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی