گــــــــــردو

ریزوتو مرغ و قارچ

دوشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۸ ب.ظ

مواد لازم:


۵۰ گرم کره

۸۵ گرم گوشت


۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)

۲۵۰ گرم قارچ (خرد شده)

۳۰۰ گرم برنج ریزوتو

۱۵۰ میلی گرم سرکه سفید


۱۱۳ گرم عصاره مرغ گرم

۱۴۰ گرم مرغ پخته (خرد شده)

۵۰ گرم پنیر رنده شده پارمیسان

مقداری جعفری خرد شده


طرز تهیه:


یک قابلمه بزرگ برداشته و کره را داخل آن گرم کنید. گوشت های ریز شده را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید. حالا پیاز را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود.

قارچ را اضافه کرده و ۵ دقیقه آن را تفت دهید. برنج را هم اضافه کرده و تا زمانی که شروع به نیمه شفاف شدن کند به طبخ آن ادامه دهید (۲ دقیقه). حالا سرکه را اضافه کرده و بگذارید در اثر حرارت حباب بزند.

یک چهارم عصاره را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه بجوشد. پخت را به این صورت ادامه دهید که عصاره بیشتری اضافه کرده تا جذب شود، بهترین روش این است

که این کار را در سه مرحله انجام دهید تا زمانی که برنج بپزد و عصاره را به طور کامل جذب کند. حالا بافت غذای ما باید خامه ای شکل باشد.

برنج پخته را هم زده و از روی حرارت بردارید. پارمیسان و جعفری را اضافه کرده، درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید ۵ دقیقه به همان حالت بماند تا مایع بیشتری جذب برنج شود.

 طعم آن را چشیده و در صورت تمایل پنیر پارمیسان بیشتری روی آن بریزید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی