گــــــــــردو

بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

چهارشنبه, ۱۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۶ ب.ظ

مواد لازم:


۱٫۳ کیلوگرم بال مرغ

۱ عدد پیازچه (خرد شده)


۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد


مواد لازم برای تهیه سس:


یک چهارم فنجان سس سویا

۳ قاشق غذاخوری عسل

۲٫۵ سانتی متر زنجبیل (پوست کنده و رنده شده)

۳ حبه سیر

یک هشتم قاشق چایخوری سس تند


طرز تهیه:


فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی مخصوص فر برداشته و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را با روغن زیتون بپوشانید تا بال مرغ به آن نچسبد.

حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد رو به پایین باشد). سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود.

حالا سینی را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان با استفاده از یک انبر بال ها را برگردانید، طوری که قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد. برای ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل

 فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند. هنگام پخت حواستان به آنها باشد تا نسوزند.

حالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید.

دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی