گــــــــــردو

میگو و قارچ سوخاری

سه شنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۵ ب.ظ

مواد لازم:


نصف فنجان عصاره مرغ

۲ قاشق غذاخوری سس سویا


۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه

۱ قاشق چایخوری آرد ذرت

۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی


۲۲۰ گرم قارچ خرد شده

۲۲۰ گرم غلاف نخود فرنگی

۴۵۰ گرم میگو (پاک شده)


۲ عدد پیازچه (خرد شده)

نمک و فلفل


برنج پخته برای سرو (اختیاری)


طرز تهیه:


در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.

یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای دربیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه).

غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده

و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۲۴
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی