گــــــــــردو

خورش غوره

جمعه, ۲۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۹ ب.ظ

طرز تهیه خورش غوره

سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم. وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری


 را به آن اضافه می‌کنیم.

این خورش هم مخصوص آن‌هایی که غذاهای ترش را دوست دارند.


مواد اولیه :

 گوشت خرد شده       نیم کیلو گرم

پیاز داغ      دو قاشق غذاخوری

غوره      350 گرم


نعنا و جعفری      یک کیلوگرم

روغن و نمک      به میزان لازم


طرز تهیه خورش غوره :

گوشت را همراه پیاز داغ می‌گذاریم بپزد.

سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.

وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.

پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.

در صورت تمایل می‌توانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.


  • ۹۴/۰۹/۲۷
  • blogo

آشپز خانه

خورشت

غوره

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی