گــــــــــردو

سالاد گرم لوبیا سبز

دوشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۰۹:۳۵ ب.ظ

مواد لازم:


۲ عدد گوجه فرنگی رسیده

۳ قاشق غذاخوری سرکه


۲ قاشق چایخوری عسل

۱۱۵ گرم مرغ

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳۴۰ گرم لوبیا سبز تازه (سر و ته آن را ببرید)

نمک و فلفل سیاه تازه

نصف فنجان پنیر پارمیسان (خرد شده)


طرز تهیه:


گوجه فرنگی ها را نصف کرده و به آرامی فشار دهید تا عصاره و دانه هایش بیرون بیاید (می توانید از انگشتانتان هم برای بیرون آوردن دانه ها و پالپ آن استفاده کنید). بعد از این کار، گوجه ها را به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد کنید.

در یک کاسه ی کوچک سرکه و عسل را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط قرار دهید. تکه های مرغ را داخل آن ریخته و تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شوند تفت دهید. بعد آنها را بیرون آورده و سه قاشق غذاخوری

 روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و کنار بگذارید. مرغ ها را خرد کنید.

یک قابلمه دیگر برداشته و داخل آن آب و مقداری نمک بریزید و اجازه دهید جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد، لوبیاها را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه صبر کنید تا بپزند.

بعد از پخت آنها را آبکشی کرده و به همراه گوجه فرنگی داخل کاسه ی سرو بریزید.

حالا قابلمه ای که با روغن زیتون کنار گذاشته اید را روی گاز برگردانده و مخلوط سرکه و عسل را داخلش بریزید. حرارت را افزایش داده تا مخلوط جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن این سس را روی لوبیا و گوجه ریخته و با نمک و فلفل چاشنی بزنید. در آخر هم مرغ و پارمیسان را اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۰۹/۳۰
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی