گــــــــــردو

کلم کالی سوخاری با دانه کاج

چهارشنبه, ۲ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۰۷ ب.ظ

مواد لازم:


یک چهارم فنجان دانه کاج

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ حبه سیر (له شده)

یک چهارم فنجان کشمش


۱ عدد کلم کالی (برگ هایش خرد شوند)

نصف تا یک قاشق چایخوری فلفل قرمز

یک چهارم فنجان سرکه بالزامیک

نمک و فلفل سیاه


طرز تهیه:


یک قابلمه برداشته و روی حرارت بالا قرار دهید. دانه کاج را داخل آن ریخته و آن را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای در بیاید. حواستان باشد که این دانه ها خیلی سریع می سوزند.

موقع تفت دادن آنها را دائم هم بزنید. وقتی سرخ کردن دانه ها تمام شد، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

روغن زیتون را داخل قابلمه ریخته و در کل ظرف بچرخانید. سیر را اضافه کرده و برای سی ثانیه تفت دهید. قابلمه باید داغ باشد، پس خیلی طول نمی کشد که سیر طلایی رنگ شود.

سبزی را اضافه کرده و خوب هم بزنید. تا زمانی که سبزی پژمرده شده و مقداری از آب خود را از دست بدهد به تفت دادن ادامه دهید. معمولا ۴ تا ۵ دقیقه طول می کشد.

(اگر به جای کلم کالی از اسفناج استفاده می کنید یک تا دو دقیقه تفت دادن کافیست)

بعد دانه کاج، کشمش و نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید.

در آخر سرکه بالزامیک را داخل قابلمه ریخته و خوب هم بزنید و اجازه دهید جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و نمک و فلفل سیاه را برای طعم دار کردن روی آن بپاشید.



ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی