گــــــــــردو

سالاد سالمون

چهارشنبه, ۲ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۳۷ ب.ظ

مواد لازم:


یک عدد فیله سالمون (پخته یا سرخ شده)

۲ عدد ساقه کرفس (خرد شده)


نصف یک پیاز قرمز (خرد شده)

۱ قاشق غذاخوری کَبَر

عصاره یک عدد لیموترش


۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شده)

نمک و فلفل سیاه تازه


طرز تهیه:


داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به آرامی

 به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید.

برای طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

سالاد را با یک تکه لیموترش سرو کنید.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۱۰/۰۲
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی