گــــــــــردو

کیک زغال اخته

جمعه, ۴ دی ۱۳۹۴، ۰۹:۲۰ ب.ظ

مواد لازم برای کیک:


سه چهارم فنجان زغال اخته (کرنبری) خشک (خرد شده)

۱ قاشق غذاخوری خلال پوست پرتقال


۴ قاشق غذاخوری آب پرتقال یا آب

۳ فنجان آرد همه کاره

۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر


نصف قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری جوز هندی

یک چهارم قاشق چایخوری دارچین


یک چهارم قاشق چایخوری فلفل شیرین

۱ فنجان کره بدون نمک

۲ فنجان شکر سفید


۵ عدد تخم مرغ بزرگ

۱ فنجان مخلوط شیر و تخم مرغ


۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل


مواد لازم برای تهیه رویه ی کیک:


یک تا دو قاشق غذاخوری آب پرتقال

۱ قاشق غذاغخوری شیره نیشکر

۱ فنجان پودر شکر


طرز تهیه:


کرنبری ها را به همراه خلال پوست پرتقال در آب پرتقال (یا آب) در یک کاسه ی کوچک به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید.

یه توری فلزی (مخصوص فر) برداشته و در قسمت پایین فر قرار دهید. فر را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

در یک کاسه، آرد، بکینگ پودر، نمک، جوز هندی، دارچین و فلفل شیرین را با هم مخلوط کنید.

با استفاده از یک مخلوط کن برقی (که روی سرعت متوسط تنظیم شده)، کره را به خوبی هم بزنید تا حالت خامه ای به خود بگیرد (حدود ۳۰ تا ۴۵ ثانیه). بعد شکر را به آن اضافه کرده و تا زمانی که کمی رنگش روشن شود هم بزنید (حدود ۵ دقیقه). تخم مرغ را در یک کاسه ی دیگر به مدت یک دقیقه دیگه خوب

هم بزنید و بعد عصاره وانیل را به آن اضافه کنید.

مواد لازم خشک، مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط کره اضافه کنید. حالا با استفاده از قاشق پلاستیکی آرام آرام این مخلوط رو داخل کاسه زرده تخم مرغ بریزید.

خلال پوست پرتقال، کنربری و هر چیزی که از آب پرتقال باقی مانده را هم در این مخلوط جای دهید.

مقداری کره را داخل ظرفی مخصوص فر ریخته و به طور برابر آن را پخش کنید. مخلوط تهیه شده را داخل ظرف ریخته و به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. می توانید با استفاده از یک سیخ چوبی بفهمید کیک پخته یا خیر، به این صورت که سیخ را درون کیک فرو ببرید،

اگر تمیز بیرون آمد به این معنی است که کیک به خوبی پخته است.

بعد از پخت، ظرف را از فر بیرون آورده و ۱۰ دقیقه به حال خود رها کنید تا خنک شود. بعد از این زمان کیک را روی یک طوری فلزی برعکس کرده تا به طور کامل سرد شود.

حالا وقت درست کردن ماده ی روی کیک است. وقتی کیک به طور کامل سرد شد، پودر شکر، آب پرتقال و شیره نیشکر را با هم مخلوط کنید.

اگر دوست داشتید می توانید آب پرتقال بیشتری اضافه کنید. با کم و زیاد کردن آب پرتقال می توانید مخلوط را طبق دلخواهتان غلیظ یا رقیق کنید.

کیک را داخل بشقاب سرو قرار داده و چند سوراخ کوچک داخل آن ایجاد کنید. با استفاده از یک قاشق طبق عکس مقداری از مواد رویه را به صورت الگوهای عمودی روی کیک بریزید

 یا با استفاده از برس های مخصوص آن را روی کیک بزنید.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۱۰/۰۴
  • blogo

آشپز خانه

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی