گــــــــــردو

پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی

شنبه, ۵ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۴۷ ب.ظ

مواد لازم:


۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک

۷۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی


نمک

۴۵۰ گرم پاستا

نصف فنجان پنیر ریکوتا


۱ عدد تن ماهی (ترجیحا تن ماهی که داخل روغن زیتونه)

یک چهارم فنجان ریحان تازه (خرد شده)


نصف فنجان پنیر پارمیسان رنده شده


طرز تهیه:


یه قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بذارین. کره رو داخلش گرم کرده و گوجه ها رو به همراه عصاره ی همراهشون اضافه کنین. اجازه بدین گوجه ها به آرامی بجوشن، درب ظرف رو گذاشته و ۳۰ دقیقه صبر کنین.

وقتی سس گوجه پخت، یه قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب نمک توش بریزین و بذارین جوش بیاد. پاستا رو به این آب جوش اضافه کرده و بذارین بدون آب بجوشه (دو دقیقه). بعد پاستا رو آبکشی کرده و کنار بذارین.

مقداری از روغن اضافی تن ماهی رو کنار گذاشته و ماهی رو داخل سس گوجه بریزین. پنیر ریکوتا و نمک رو هم اضافه کنین. قابلمه سس رو از روی حرارت برداشته

و سس گوجه رو با پاستا در یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و ریحان رو هم اضافه کنین.

پاستا رو در یه ظرف کاسرول ریخته و روش پنیر پارمیسان بپاشین. اون رو داخل فر در قسمتی که مخصوص کباب کردنه گذاشته و ۴ تا ۶ دقیقه صبر کنین 

تا پنیر آب شده و روش کمی طلایی رنگ بشه.


پاستا رو داغ سرو کنین.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۱۰/۰۵
  • blogo

آشپز خانه

پاستا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی