گــــــــــردو

سالاد لوبیا سفید و تن ماهی

دوشنبه, ۷ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۵۳ ب.ظ

مواد لازم:


۱ فنجان پیاز قرمز خرد شده

عصاره یک عدد لیموترش (به همراه خلال پوستش) یا دو قاشق غذاخوری سرکه


دو عدد کنسرو ماهی ۱۷۰ گرمی (ترجیحا با روغن زیتون)

۸۰۰ گرم لوبیا سفید پخته (ترجیحا کنسرو لوبیا سفید)


نصف فنجان جعفری خرد شده

مقداری سس تاباسکو یا یک قاشق چایخوری فلفل قرمز


نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

نمک و روغن زیتون برای طعم دار کردن


طرز تهیه:


قبل از هر کاری مقداری عصاره لیموترش روی پیازهای خرد شده بریزید.

مقداری از روغن ماهی ها را خالی کرده و ماهی را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. لوبیا را به ماهی اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. پیاز، جعفری، فلفل سیاه و خلال

پوست لیموترش را هم اضافه کرده و هم بزنید. در آخر فلفل قرمز را اضافه کنید. اگر سالاد به اسید بیشتری نیاز دارد کمی عصاره لیموترش به آن بزنید و اگر خیلی خشک است

 کمی روغن زیتون. سالاد را چشیده و اگر لازم است نمک اضافه کنید.


قبل از سرو سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.


ترجمه: حمیده انیسی بصیر/نوین زی

  • ۹۴/۱۰/۰۷
  • blogo

آشپز خانه

سالاد

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی