گــــــــــردو

مرغ با سس قارچ و خامه

سه شنبه, ۸ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۳۵ ب.ظ

مواد لازم:

یک تا یک و نیم کیلوگرم مرغ بدون استخوان (با پوست) (ما از ران استفاده کردیم)

یک و نیم قاشق چایخوری نمک


نصف فنجان آرد

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه


یک چهارم فنجان روغن زیتون (به علاوه ی دو قاشق غذاخوری اضافه تر)

۱ قاشق غذاخوری کره


یک چهارم فنجان عصاره مرغ

۱ عدد پیاز کوچک (خرد شده)


۳۴۰ گرم قارچ تازه (خرد شده)

۱ حبه سیر (له شده)


یک چهارم قاشق چایخوری آویشن خشک یا یک قاشق چایخوری آویشن تازه

نصف فنجان خامه ترش

نصف فنجان خامه پرچرب


طرز تهیه:

نصف فنجان آرد را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را در یک کاسه کم عمق مخلوط کنید. مرغ را در این آرد قرار داده تا همه ی قسمت هایش به آرد آغشته شود.

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، تکه های مرغ را داخل آن ریخته و سرخ کنید

 (قسمت پوست مرغ باید سمت کف ماهیتابه باشد). روغن باید به اندازه ای داغ باشد که مرغ سریع سرخ شود اما نه خیلی داغ که آنها را بسوزاند. ما فقط می خواهیم طلایی شوند.

یک ظرف مخصوص فر برداشته و داخل آن را با کره چرب کنید. تکه های مرغ را در یک ردیف چیده طوری که قسمتی که پوست دارد به سمت بالا باشد. برای حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه مرغ را داخل فر قرار دهید

تا بپزد. (می توانید با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگترین تکه مرغ را کمی برش داده تا ببیند پخته یا خیر)

حدود ۲۰ دقیقه قبل از اتمام پخت مرغ، شروع به درست کردن پیاز و قارچ شوید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تا زمانی که نرم و طلایی رنگ شوند آنها را تفت دهید (حدود ۶ تا ۷ دقیقه). بعد از این زمان پیاز را از ماهیتابه خارج کرده و داخل یک کاسه بریزید. قارچ را در همان ماهیتابه ریخته و به همراه سیر و آویشن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده و تا زمانی که قارچ ها طلایی رنگ شوند ادامه دهید. بعد پیاز را به ماهیتابه برگردانده و اگر خواستید سیر را خارج کنید.

حالا خامه ترش و خامه پرچرب را به مخلوط پیاز اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم. سعی کنید این مخلوط گرم بماند اما نجوشد. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود.

وقتی مرغ آماده شد، آن را از فر بیرون آورده و در بشقاب قرار داده و سس قارچ را روی آن یا کنارش بریزید.


با برنج یا نودل سرو کنید./نوین زی

  • ۹۴/۱۰/۰۸
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی