گــــــــــردو

سوپ عدس و سیر

سه شنبه, ۲۲ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۳۳ ب.ظ

افراد دیابتی نوع دو، سوپ عدس و سیر بخورند

این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است.برای کودکان و بزرگسالان وکسانی که مبتلا به دیابت ( II ) هستند بسیار مفید است…

مواد لازم :

عدس قرمز شسته شده : ۲۲۵ گرم ( حدود ۱ لیوان )

پیاز : ۲ عدد ( ساطوری شده )

سیر بزرگ : ۲ حبه ( ساطوری شده )

هویج : ۱ عدد ( ساطوری شده )

روغن زیتون خالص : ۲ قاشق سوپ خوری

آب مرغ : ۱٫۵ لیتر

سرکه : ۲ قاشق سوپ خوری

فلفل و نمک : به مقدار لازم

برگ کرفس : برای تزئین


طرز تهیه:

عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت ۱٫۵ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.

سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.

اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید.

سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.


نکات تغذیه ای :

این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس کردن ندارد.


گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

  • ۹۴/۱۰/۲۲
  • blogo

آشپز خانه

سوپ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی