گــــــــــردو

خورش بادمجان

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۴۷ ب.ظ

طرزتهیه خورش بادمجان

مواد مورد نیاز خورشت بادمجان:


گوشت گوسفندی بدون استخوان       750 گرم

بادمجان قلمی      11-10 عدد


پیاز سرخ شده       3 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی       متوسط 5-4 عدد


غوره بی دانه      یک دوم فنجان

آبغوره      یک دوم فنجان


رب گوجه فرنگی      نصف فنجان

نمک و فلفل      به قدر کافی


طرز تهیه خورشت بادمجان:

گوشت را خرد کرده ، می شوییم و با کمی روغن تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را با 3 لیوان آب وکمی فلفل با حرارت ملایم می پزیم. پوست بادمجان را پس از شستن گرفته، وسط آن را شکاف کوچکی داده، در کاسه آب نمک قرار می دهیم.

بعد از20 دقیقه آن را در آبکش قرار می دهیم تا آب بادمجان ها کشیده شود. بادمجان ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم، تا مغزپخت شوند. بعد از سرخ شدن بادمجان، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم.

بعد از پخت گوشت، به مدت ده دقیقه بادمجان ها را کنار گوشت می چینیم. آبغوره و نمک را نیز اضافه می کنیم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف می کشیم. بادمجان ها را با گوجه فرنگی های حلقه ای و سرخ شده تزئین می کنیم. خورش بادمجان را با مرغ هم می توان درست کرد.

در صورت تمایل می توانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی