گــــــــــردو

دستور پخت خوراک آب‌پز سویا

شنبه, ۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۳۹ ب.ظ

پروتئین سویا به دلیل دارا بودن خواص فراویژه در تهیه مواد غذایی مختلفی مانند سالاد، انواع سوپ، غذاهای گیاهی و جانشین‌های گوشت بکار می‌رود

پروتئین سویا به دلیل دارا بودن خواص فراویژه در تهیه مواد غذایی مختلفی مانند سالاد، انواع سوپ، غذاهای گیاهی و جانشین‌های گوشت بکار می‌رود. خاصیت بافت پذیری

پروتئین سویا در ایجاد بافت مشابه گوشت و مزایای تندرستی آن سبب شده که مصرف این نوع پروتئین با استقبال افرادی که به دنبال سلامت هستند، روبرو شود.

مطالعات مختلفی نشان داده‌اند که مصرف پروتئین سویا می‌تواند به پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری ها کمک کند به همین دلیل در بسیاری از کشورها مصرف پروتئین سویا را توصیه کرده‌اند

و مجوز استفاده از آن را در تولید سایر فراورده های غذایی صادر کرده‌اند. برگه های پروتئینی سویا از دانه کامل سویا پس از روغن گیری بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر و

با روش مکانیکی به دست می‌آید و تمام خواص مفید سویا را دارا است. برگه‌های پروتئینی مکسوی (TSP) ماده‌ای چند کاره با شکل‌های مختلف است که می‌تواند در پخت انواع غذا‌ها همراه با گوشت یا به‌تنهایی بکار رود.


یک سهم از برگه‌های پروتئینی مکسوی (۲۰ گرم) حاوی حداقل ۲۵/۶ گرم پروتئین سویا ، ۳ گرم چربی است.


ویژگی‌های برگه‌های پروتئینی مکسوی (TSP)


o قابلیت بالای هضم پروتئین

o رنگ روشن

o طعم بسیار مطلوب

o توانایی بالای جذب آب

o بافت شبیه گوشت

o قابلیت پخت سریع

o دارای ۴۰درصد پروتئین

o مقدار کم چربی و سدیم

o منبع خوبی از فیبر


کسانی که دارای چربی خون بالا هستند و محدودیت مصرف چربی دارند و یا از رژیم های لاغری پیروی می‌کنند می توانند از این محصول به عنوان منبع پروتئینی به جای گوشت استفاده کنند.

برگه‌های پروتئینی مکسوی منبع اصلی پروتئین برای کسانی محسوب می‌شود که رژیم گیاهخواری دارند.


دستور پخت خوراک آب‌پز سویا :


مواد لازم برای ۴ نفر :

هویج ۳ عدد متوسط


پیاز ۱ عدد بزرگ

کدو سبز ۳ متوسط


سیب زمینی ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری


برگه پروتئینی مکسوی یک بسته

به میزان لازم


روش پخت :

ابتدا پیاز را کمی تفت می‌دهیم سپس هویج نگینی شده و نمک، فلفل، زردچوبه و هر ادویه دلخواه را به آن اضافه می‌کنیم برگه پروتئینی مکسوی را جداگانه کمی تفت می‌دهیم

و با کدو و سیب زمینی نگینی به مواد می‌افزاییم رب گوجه را با ۲ لیوان آب مخلوط کرده و داخل مواد می‌ریزیم و می‌گذاریم تا سبزیجات به خوبی بپزد.


گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ

  • ۹۴/۱۱/۰۳
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی