گــــــــــردو

له معجون خانگی در تابه

دوشنبه, ۵ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۲۷ ب.ظ

مواد لازم:


خمیر:

آرد ۲ لیوان


آب ۱ لیوان

نمک ۱ قاشق چای


مایه خمیر ۱ پاکت( ۱۰ گرم)


مواد داخلی:


گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد


پیاز متوسط ۱ عدد

جعفری- نمک- پاپریکا- فلفل سیاه


سرو:


جعفری- پیاز- گوجه فرنگی- لیمو


طرز تهیه :


برایس درست کردن خمیر در کاسه آرد را ریخته رویش آب و مایه خمیر می ریزیم و کمی هم میزنیم و نمک می ریزیم و ورز داده تا خمیر شود روی میزکار آرد پاشیده و خمیر را ورز می دهیم.

یک ساعت استراحت می دهیم. مواد داخلی پیاز, گوجه فرنگی و جعفری ریز خرد شده , گوشت چرخ شده نمک و ادویه جات را می ریزیم و میگذاریم کمی بماند.

خمیر را به ده قسمت تقسیم کرده و هر کدام را جداگانه به شکل بیضی باز می کنیم مواد د اخلی را هم به ده قسمت مساوی تقسیم می کنیم به هر کدام از خمیرها مقداری می گدتریم

 در تابه گذاشته در حرارت متوسط دربش را گذاشته وقتی زیرش طلایی شد از حرارتبرداشته و گرم سروکنید.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۰۵
  • blogo

آشپز خانه

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی