گــــــــــردو

کیک تارت میوه ای

يكشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۳۱ ب.ظ

تارت هایی که در قنادی ها بفروش میرسند روغن زیادی دارند که خیلی سنگین هستند و نمیدانیم چه موادی مخلوط میکنند بخاطر همین ما در خانه یک تارت سالم و سبک را آموزش میدهیم

کیک میوه ای در قالب تارت چون در قالب تارت درست کردیم اسمش کیک تارت است تارت برشته و سفتی نیست بلکه نرم است


مواد لازم:


تخم مرغ ۲ عدد

شکر نصف لیوان


شیر نصف استکان

روغن مایع نصف استکان


آرد ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت


کرم:


شیر نیم لیتر

شکر ۱ استکان


زرده تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱ قاشق سرپر


نشاسته ۱ قاشق سرپر

وانیل ۱ پاکت


روغن جامد ۱ قاشق


این کرم را میتوانید برای همه تارتها و کیک ها استفاده کنید

میوه دلخواه برای رویش


طرز تهیه :


در یک کاسه تخم مرغ ها و شکر را با میکسر هم میزنیم , شیر, بکینگ پودر را مخلوط کرده در قالب تارت که با روغن جامد چرب کردیم می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه میپزیم

در این مدت کرم تارت را آماده می کنیم برای این کار همه مواد کرم را در شیر می ریزیم و در حرارت گذاشته و مرتب هم میزنیم وقتی قوام دار شد از حرارت برداشته وانیل و روغن

می ریزیم ۵ دقیقه با میکسر هممیزنیم وقتی کیک سرد شد در یک ظرف برگردانده کرم ولرم را روی کیک می مالیم میوه های دلخواه را روی کرم می چینیم برای اینکه بعد ازچند ساعت

میوه ها سیاه نشوند ۱ بسته ژله آماده کرده رویش می ریزیم و چند ساعت در یخچال قرار میدهیم.


دکترسلام

  • ۹۴/۱۱/۱۱
  • blogo

آشپز خانه

شیرینی

کیک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی